Loading...
X

Design ændringer på PengeSparet.dk

Jeg sidder og kigger på Twitter updates, og opdager at der Mogens Møller tilbyder at lave 10 minutters gratis brugertest.

Jeg synes det lyder spændende og tilmelder mit site, PengeSparet. Tilbudet var meget populært og efter lidt tid fik jeg en mail med forklaring, og en video med gennemgangen  af PengeSparet, og kommentarer til designet / teksten / brugervenligheden osv.

Mogens kommer med nogle rigtig gode input, bl.a. at mange måske ikke ved hvad Cashback er, og at bruge ordet med en selvfølge af at folk forstår, er måske ikke smart. Men også kommentarer til menuens placering, tekst størrelsen og meget mere.

Jeg har lokalt siddet og rettet lidt på forside designet, hvor de fleste kommentarer var, og har nu i dag uploadet en ændret version. Den trofaste bruger, opdager måske ikke ændringerne, men tror det betyder noget for nye besøgende.

Gammelt (venstre) vs. nyt

Gammelt designNyt design