Ønsker du at læse om Just-Eats opstart, kan det findes på Jesper Buchs website.

Jeg vil i stedet koncentrere mig om min egen Just-Eat historie.

December 2003
Jeg læser til Multimedie Designer i Ikast, og finder et indlæg på vores intranet om at Just-Eat.dk søger folk til ordre overvågning. Jeg tager kontakt og efter et kort møde samt oplæring starter jeg som customer care.

På kontoret i Vejle håndterede de ordrerne i hverdage kl. 9-17, og herefter overgik vagten til bl.a. mig, der klarede jobbet fra min lille kollegielejlighed med systemerne online, og telefonen omstillet til mobil.

August 2004
Der begynder at komme flere ordrer ind i systemet og det bliver nødvendigt med en rigtig Customer Care afdeling, på kontoret i Vejle. Hvilket betyder at jeg kun har få timer i weekenden, samt klar som backup.

Juli 2005
Efter endt uddannelse som Multimedie Designer og forsøg på at finde arbejde uden held, søger jeg ind på Ha.Dat. på Handelshøjsskolen i Århus. Men med tilbud fra Just-Eat om fuldtids stilling som Supervisor i Customer Care afdelingen, blev mine planer droppet.

Så jeg flytter fra Ikast til Vejle, uden at have noget at bo i der, og bor de første fire måneder på kontoret – på Den Gamle Kjolegård lidt uden for Vejle. Indtil jeg i november 2005 får en lejlighed i Vejle by.

Maj 2006
Grundet vækst i firmaet står vi for at skulle finde nye lokaler, og det bliver bestemt at vi skal flytte til Århus.
Jeg var flyttet til Vejle for at arbejde ved Just-Eat – så jeg flyttede selvfølgelig igen, til Århus.

Ultimo 2006 / primo 2007
I stedet for at være den spillende træner, som arbejder fra eftermiddag til sent aften. Bliver jeg nu ansvarlig for vores administration, og får sat god struktur på håndteringen af kontrakter, menukort, faktureringer osv. Men stadig med ansvaret for vores Customer care.

Maj 2009
Med min erfaring inden for systmer og procedure, er der mange kollegaer der gerne vi have hjælp og gøre brug af min ekspertise. Hvorfor jeg får rollen som konsulent, med tid til hjælp og fordybelse i lidt tungere opgaver.

September 2009
Min stilling bliver opdelt, med 50% for Just-Eat.dk, og andre 50% i Just-Eat koncernen som QA engineer, hvor jeg hjælper med at teste nye funktioner og lanceringer.

December 2010
Jeg stopper som QA, og får igen fuldtid i Just-Eat.dk, som Operations Consultant og har ansvaret for en række af opgaver.

December 2011
Jeg stopper i Just-Eat. Efter otte rigtig gode og spændende år trænger jeg til nye udfordringer.
Tager springet fra Århus til København, for at starte som Project Manager hos Miinto.com