Loading...
X

Seks turbulente måneder

Som seks årig fik jeg indopereret et dræn i hovedet, der dræner vandet ned i maven, ved overtryk i hovedet. Da jeg åbenbart ikke kunne det af naturlig vej, og ofte havde hovedpine. Fagsprog, en “shunt”

Gennem årenes løb har jeg fået revideret drænet nogle gange.
I efteråret begynder jeg igen at få mistanke til problemer, da jeg havde en konstant og meget trykkende hovedpine. Jeg blev lettere irriteret og en dag på arbejde, gjorde mig meget træt.
Med indlæggelse på Århus Sygehus, blev drænet revideret af tre omgange (9/11, 23/11 og 8/12), da de undervejs oplevede problemer med det 23 år gamle drænforløb som knækkede.

Midt i alt dette beslutter jeg samtidig at sige mit job op hos Just-Eat, for at flytte til København og starte i job hos Miinto. En ting er at skifte arbejde, men også at skulle flytte til den anden ende af landet gør at der er mange ting at tænke på.

At finde en lejlighed i København voldte store problemer og jeg henvendte mig til rigtig mange lejligheder rundt i hele København, uden. Da jeg i januar skulle starte på arbejde i København, uden lejlighed, startede jeg med at flytte ind hos familie, der havde plads.

Jeg starter på arbejde og tror at jeg er over hele sygdoms forløbet, men pludselig en dag besvimer jeg foran mine nye kollegaer og ryger igen på sygehuset.

En uge efter var der igen styr på problemet, og jeg kan nu langt om længe glæde mig til at flytte, i lejlighed til marts – som blev fundet gennem venner på Facebook.